maling | sealen | barcode | printen

Als uw drukwerk van de persen rolt is het voor ons nog niet gereed. De laatste stap naar een mooi eindproduct is de afwerking. Het drukwerk kan nog zo mooi bedacht, ontworpen en gedrukt zijn, als de afwerking hiervan niet perfect is wordt het product door u en uw klant niet goed ontvangen. Dan is terecht de vraag “waar doen we het allemaal voor”. Dit willen wij voorkomen…… sterker nog, dit moeten wij voorkomen!

De afwerking gebeurt grotendeels in eigen huis, u kunt hierbij denken aan wire-o, snijden, vouwen, nieten, brocheren, rillen, vergaren, nummeren, sets, bloks, prägen, stansen, bundelen, etc.

Voor  “speciale” afwerking en veredeling van uw drukwerk, u kunt hierbij denken aan hardcover boeken, cahiersteek, foliedruk, lamineren, plastificeren en UV-spotlakken, werken wij nauw samen met geselecteerde afwerkings- en veredelingsbedrijven die onze kwaliteitseisen goed kennen.

Bij onze persoonlijke benadering hoort ook een stukje persoonlijk drukwerk. Het is dan ook mogelijk om met onze digitale druktechniek meer één op één contact te hebben met uw doelgroep. Personalisatie van drukwerk is dan bij uitstek geschikt.

Wij bieden u een totaalservice om uw drukwerk te personaliseren en verzendklaar te maken. U kunt uw mailings, kaarten, brochures, boeken, stickers en flyers laten voorzien van namen, adresgegevens, codes of nummers. Rechtstreeks op het product of samen met een adresdrager ingeseald in (biologisch afbreekbare) folie en desgewenst aangeleverd op uw debiteurennummer bij post- en verzendbedrijven.

Uit kostenoverweging kiest u voor productie in één keer. Vaak is ruimtegebrek een overweging om dit achterwege te laten. Ook daar hebben wij een oplossing voor. In ons magazijn kunnen wij uw drukwerk opslaan.

Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? U kunt ons dan bellen op T 033 – 455 18 88 of via ons online offerteaanvraagformulier.

 

 

Vraag vandaag nog een offerte aan?