bergdrukkerij in het kort …

Bergdrukkerij: “Alleen vermenigvuldigen geeft niet direct de uitkomst”

Als familiebedrijf gestart in 1979 voor de particuliere en zakelijke markt in prepress, press en afterpress en in de jaren uitgegroeid tot een betrouwbare partner en succesformule in de grafische industrie.

Liefde voor het grafische vak, een grote mate van betrokkenheid in combinatie met een hoogwaardig machinepark maakt onze organisatie dan ook tot een complete speler en totaalleverancier van al uw communicatiemiddelen in de hoogst mogelijke kwaliteit.

 

Elke grafische productie is voor ons een uitdaging; standaard drukwerk bestaat dan ook niet! Door onze flexibele instelling, een strakke planning, goed geschoolde en gemotiveerde vakmensen hebben we de afgelopen decennia een breed scala aan klanten mogen begroeten. De bergdrukkerij streeft naar een hoge mate van perfectie en kwaliteit, is oplossingsgericht en adviseert, daar waar gewenst, op velerlei gebied binnen het “grafische”. Het nakomen van afspraken is bij ons een vanzelfsprekendheid. Het meedenken met onze klant en hierdoor langdurige relaties opbouwen brengt ons in een sterk dienstverlenende functie, en daar voelen wij ons het prettigst!