print | druk | signing

Hardcover boekOf het nu gaat om een huisstijl, brochure of een compleet boek in offset, een gepersonaliseerde mailing digitaal gedrukt in een kleine oplage of huis aan huis verspreid, posters op “billboard” formaat, vlaggen en spandoeken in alle soorten, maten en materialen, de belettering van uw bedrijf of wagenpark; kwaliteit, veelzijdigheid en service staan bij ons voorop!

 

Om gemak en flexibiliteit te bieden heeft Bergdrukkerij als totaalleverancier, naast digitaal- en offset drukwerk als grafisch communicatiemiddel, een breed assortiment van veel gebruikte winkelreclame en signing producten. Denk hierbij bijvoorbeeld aan roll-up banners, textieldoeken, stickers, canvasdoeken, vlaggen en spandoeken voor diverse toepassingen zoals gevelreclame, beurs en evenementen.

 

Al deze producten hebben een moderne uitstraling, zijn UV bestendig, duurzaam, stormvast en scheurvrij. Compleet afgewerkt en desgewenst geleverd met bevestigingsmaterialen zoals aluminium buizenframes, in diverse formaten en zelfs als rond frame verkrijgbaar.
rollup bannersOnze klanten komen uit diverse branches,
van een slager op de hoek, een zorgverlener tot aan de automotive industrie.
Allen met één doel; communiceren met hun doelgroep, hun merknaam en activiteit kracht bijzetten om te informeren. Naast deze ”standaardproducten”, een kreet die wij eigenlijk niet kennen omdat elk product zijn eigen aanpak heeft, kunnen wij natuurlijk ook maatwerk verzorgen waarbij we u graag ondersteunen. Onze signing producten zijn per stuk te bestellen tegen bijzonder concurrerende tarieven. Korte levertijden, in combinatie met onze eigen transportdienst, bieden u ultieme flexibiliteit!

 

 

Wilt u informatie of een vrijblijvende offerte bij ons aanvragen? U kunt ons dan bellen op T 033 – 455 18 88 of via ons online offerteaanvraagformulier.